Puglia Sniglar - Puglia Sniglar
Det handlar om sniglar av arten Helix Aperta med sin typiska vita lock. Det är en mycket eftertraktad snigel och anses vara en läckerhet i hela Apulien, samt en ingrediens i många typiska rätter. En av de vanligaste variationerna är följande: sniglarna tvättas, locket tas bort och de får ligga i blöt i vatten. I en kastrull fräser man rikligt med skivad lök i extra jungfruolivolja; därefter tillsätter vi salt, peppar, de väl avrunna sniglarna och några lagerblad. Vi lagar på hög värme och när oljan börjar komma upp till ytan häller vi i ett glas rosévin och låter det avdunsta. Krydda med salt och servera varmt.
PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR
100% naturliga sniglar, redan rengjorda och bearbetade, redo att konsumera
Reapris: tillgänglig året runt
Förpackad i lådor om 1 kg till 5 kg.
Minimiorder: 500 kg